keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Ulkovuoriremontti valkoisessa talossa

Koulun pihalla näkyy päivittäin lomailevia koululaisia sekä pikkulapsiperheitä. Kiipeilytelineet ja keinut ovat aika hyvässä käytössä, vaikka 160+ puuttuukin aktiivijoukosta.

Pienpelikentällä ja hiekkakentällä palloilee tietenkin pelaajia kaikissa ikäluokissa. Nuoremmat useimmin päivällä ja illemmalla isommat teinit ja aikuiset miehet. Aika hyvin porukka muistaa, että autot jätetään keltaisen rakennuksen luo parkkiin. Hiekkakenttä ei todellakaan ole rallirata. Kentän pinta on parhaimillaan tasaisena niin juoksijoille, pituushyppääjille kuin futaajillekin, joten olisi törkeää kurvailla kentälle uria ja vauhtiraitoja autoilla tai mopoilla.

Reksi kävi kesäkuussa koululla usein, liiankin usein ollakseen kesä, mutta heinäkuussa ei autoa juurikaan parkkiksella näy. Joitakin laskuja ja lomakkeita pitää hyväksyä ja muuta pientä klikkailla kuntoon, mutta muuten lomaillaan ja ladataan akkuja tulevaa lukuvuotta varten
.
Tällä hetkellä koulu on myös rakennustyömaa! Jee, kyllä sitä on odotettukin, ja nyt saatiin kuntoon kerralla koko ulkovuoren remontti. Annetaan remonttimiehille hyvä työrauha, jotta syksyllä voimme tallustella niin hienoon opinahjoon että!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti