maanantai 9. syyskuuta 2013

Vanhempainyhdistys virkosi, markkinat tulossa

Koulumme vanhempainyhdistys kokoontui heti syksyn alkupäivinä. Puheenjohtaja antoi seuraaville halukkaille mahdollisuuden tarttua peräsimeen, mutta siitäpä tulikin syvä hiljaisuus.Kaikilla oli kiireitä ja esteitä ja menoja.

Toiveita paremmasta huomisesta yhdistyksen suhteen kuitenkin eläteltiin, sillä puuhanaiset laittoivat liki hätäkutsun uudesta kokouksesta. Se tepsi! Seuraavassa kokouksessa oli lähes 30 äitiä ja isää. Puheenjohtaja sekä sihteeri valittiin ja syksyn suuri ponnistus, Aleksin Markkinat, päätettiin ilman muuta pitää, kun kerran saatiin porukka kasaan. Siispä hihat ylös ja pyörät pyörimään.

Monisteita ja Fronter-viestejä on jo lähtenyt koteihin kerran jos toisenkin. Ja vielä on tulossa muistutuksia ja muistutuksen  muistutuksia, leivontalappuja, arpajaisvoittoviestejä, myyntivuorolappuja jne. jne. Salin suojamatot on varattu, roudariväkeä, musiikkivastaavia ja leipojia pestattu, arpaluetteloijat ja -myyjät sekä kahvion pyörittäjät vahvistettu ja mainosurakkakin on vastuutettu. Vaikka aika monta juttua on pohdittu ja sovittu, ovat kaikki lisäkädet tervetulleita mukaan puuhaan ja toiseen tai kolmanteenkin.

Luokkien luokkaretkirahat kerätään samaisilla markkinoilla leivonnaispöytien myyntituotoilla, eli toivottavasti monessa kodissa taikinat jalostuvat markkinamyyntiin asti ja väellä on mitä ostaa, nam.

Tervetuloa,

Aleksin Markkinat vol 22

la 5.10.2013 klo 9-14!


ps. Kirppispöytä- ja myyntipaikkavaraukset numerosta 046 636 0636


"Äiti, sun on pakko mennä kokoukseen,
muuten me ei saada markkinoita!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti