maanantai 28. heinäkuuta 2014

Tervetuloa!

Niinpäs niin, kesää on vietetty ja on aika (vähitellen) kääntää kannukset kohti omaa opinahjoa. Kirje  opettajille lähtee tänään. Tietävät sitten reilun viikon päästä saapua pääkallopaikalle ajoissa ja skarppeina. Sähköpostit eivät kesällä juurikaan kulje (paitsi rehtoreilla), joten ihan perinteinen paperilähetys vie perille parhaiten. Toki opettajat ovat selvillä aloituspäivästä ja monesta muustakin tärkeästä faktasta, mutta jos nyt kuitenkin tarkennetaan asioita.

Riihimäen Sivistystoimen sähköpostiosoitteet on vaihdettu @riihimaki.fi -loppuisiksi. Fronter jatkaa olemassa oloaan, mutta uudeksi ohjelmaksi sen rinnalle, reissuvihkoksi, saamme Helmen! Syksyn koittaessa alkaa siis tutustuminen siihenkin.

Uusi tupa, Harmaa talo, tupsahti koulun tontille hyvissä ajoin kesällä. Tai siis juhannuksen alla.
Olikin liian hyvää ollakseen totta, että pääsisimme ihan oikeasti aloittamaan koulutyön suunnitelluissa luokkatiloissa. Alkusyksy aloitellaan varmaankin vanhoissa tiloissa, tai jotenkin, siis kuinka ihmeessä? No, koetetaan yhdessä saada työt käyntiin parhain päin. Kärsivällisyyttä tarvitaan kyllä roppakaupalla.

Oppilaita ei vielä huimasti parveile koulun pihalla, mutta ehkäpä jo viikon päästä.
Näkemisiin!
Saa tulla moikkaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti