keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Rehtorin lähipäivä

Ihanaa, on pitkästä aikaa ollut sellainen viikko, ettei tällä rehtorilla ole ollut yhtään kokousta tai koulutusta oppituntien kanssa päällekkäin. Jihaa! Olin niin onnellinen tänään, kun tajusin, että sain ihan oikeasti olla koko päivän oppilaitteni kanssa rauhassa. Puhelin toki soi, ja parille harkkarille annoin ohjeita, ja vanhempainyhdistyksen ja kiinteistöpuolen kanssa olin yhteyksissä, reklamoin tavarantoimittajia, ja opettajien kanssa pohdimme sitä ja tätä, mm pikkujoulua, paitatilauksia, pedagogiikkaa ja opettajan työrauhaa, mutta kaikki tapahtui omalla koululla. Olinkohan siis läsnä?

Tyttöjen liikuntatunneista pidän oikein kovasti. Tänään oli vuorossa nauhavoimistelua. 30 tytön kanssa kohtuullisen pienessä 250m2:n salissa on vain haave saada kaikille 5metrinen nauha samaan aikaan pyörimään, joten kaikki saivatkin vuorotellen kokeilla nauhaa, ja sitten jo tuttuja palloja ja hypinnaruja. Sali oli hyvinkin täynnä liikettä, ja ensi kerralla on sitten vuoro tehdä omia pikku ohjelmia, joita jo nyt kyseltiin moneen otteeseen. Hih, paistaakohan se jotenkin läpi, että voimistelu on lähellä sydäntäni?

Atk-tunti 3.lk tyttöjen kanssa sujui upeasti Lapsen oikeuksien päivästä tietoja hakien. Muuhun ei uuden palvelimen luokasta tällä kertaa ollutkaan, ja sain tukun uusia harmaita hiuksia, kun harmitti koneiden tilttaamiset ja ohjelmapuutokset ym.

Koko luokan tunnilla teimme kehukukat jokaiselle oppilaalle Annin netistä löytäneen vinkin pohjalta. Hyvää mieltä saimme roppakaupalla kehuista ja seuraavat matikan ja enkun tunnit sujuivatkin erityisen ihanan työrauhan ja aktiivisen osallistumisen merkeissä.

Tänään tuli myös Fronteriin plussia yhdelle jos toisellekin. Ansaitusti.

Hyvä päivä. Aah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti