torstai 6. helmikuuta 2014

Hiihtoa, hiihtoa!

Täällä haisee maastohiihto, tokaisi eskaripoika tänään. Miten hän osuikaan niin oikeaan, ja miltä se muka haisee?

Tänään oli oikein mukava hiihtopäivä. Pakkasta oli muutama aste, aurinko paistoi ja yhdyslatu, ilman  latu-uraa tosin vielä, oli mainio ja luistava. Kolmosnelosten kanssa tuli iso hiki, sillä osa tytöistä luisteli hurjaa vauhtia 3km kääntöpaikalle ja lähes kaikki muutkin etenivät mukavasti, vaikka väsymys ja hiki yllättivätkin. Ope hiihti ensin jonon kärkenä, sitten odotteli loppuporukoita, hiihti taas etulinjaan ja vielä noukki loputkin matkalta. Mukavaa. Viitosten kanssa hujautettiin sama lenkki päivemmällä ja joillain oppilaillakin oli kuulemma tosi kivaa!

Opehuoneessa kuulin, että näytän tosi terveeltä :)
Jep, meikittä, pipo korvilla ja punaiset posket, tervettäpä hyvinkin. Ei näin talvilajien aikaan maksa vaivaa meikata tai laittaa hiuksia. Pipon tai kypärän alla kaikki lätistyy eikä ladulla tai jäällä haittaa vaikkei pakkelia olisikaan. No, selfie voisi toki olla siistimpi...

Hiihdon jälkeen on pikkuinen pakko käydä suihkussa, joten se pikkupojan maastohiihtokommentti osui kyllä nappiin. Märkää, hikeä, villalapasia, suksivoiteita jne. Siltä se maastohiihto haisee!


Ps. Suosittelen. Aivan mahtavaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti