perjantai 5. syyskuuta 2014

Perinteinen vanhempainilta

Syksyn traditioihimme kuuluu koko koulun yhteinen vanhempainilta. Kaikki opettajat sekä osa ohjaajista ovat paikalla, jotta yhteisen saliosuuden jälkeen vanhemmat saavat lastensa opettajien johdolla kokoontua saman tein. 120 tuolia salissa ei riittänyt, joten tilausta ensimmäiselle näkemiselle oli tänäkin vuonna aivan selkeästi.

Ehkä itse olen jotenkin luutunut, mutta suurien sfäärien ja tulevaisuuspohdintojen (paitsi 100v.juhlien) suhteen ei itsellä, eikä kyllä pahemmin muillakaan opettajillamme, ollut intohimoja. Asiat ja aiheet olivat tiukasti arjessa ja käytänteissä kiinni. Kantavana ajatuksena taustalla vaikutti se, miten oppilaiden koulunkäynti saadaan sujumaan mahdollisimman hyvin ja yhteistyössä kotien kanssa, ja että vanhemmat muistavat lastensa vielä olevan lapsia, jotka tarvitsevat vanhempiaan monessa asiassa.

Näistä juteltiin:
* Harmaan talon opiskelijat
* saattopysäköinti, turvallisuus
* hyvät tavat
* ympäristökasvatus
* Helmi, Fronter
* KiVa -koulu
* 100v.juhlat 2015
* vanhempainyhdistys
* Aleksin Markkinat la 4.10.

Luokissa oli iltakeskustelu sujunut mukavasti. Joitain toiveita oli esitetty, mutta varsin positiivisin mielin totesimme väen olleen liikkeellä.  Kiitos aktiivisuudesta vanhemmille! Varmasti näemme Teitä vielä muulloinkin vierasilla, myös ennen ja jälkeen Aleksin markkinoiden ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti