keskiviikko 31. elokuuta 2016

Iltaa iltaa, vanhemmat

Innostuneita opettajia ja jännittyneitä tai tuttuudessaan jo ihan rentoja vanhempia, heitä ja meitä oli salillinen kuulemassa yhteisiä asioita ja myös kertomassa ja kyselemässä erilaisia koulunpidon kuulumisia. Koulun historiaa ja nykyisyyttä, arkirutiineja, oppilaiden ja huoltajien hommia, koulun yhteistä linjaa ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä uutta opsia esiteltiin illan hämärtyessä tiiviissä tahdissa selkein askelmerkein.

Vanhempainiltaan latautuu odotuksia itse kullakin aika paljon, ja toimintatapojakin olisi monenlaisia,. Vielä päädyimme napakkaan infopakettiin, jotta väki ei väsähdä ennen luokkakohtaisia tilaisuuksia ja vanhempainyhdistyksen kokousta. Arkiasioiden lisäksi tärkeintä saamamme palautteen perusteella on tietenkin tavata opettajia ja lapsen luokkatovereiden vanhempia. Vanhemmille yhteisiä, vapaampiakin, tilaisuuksia tulee vuoden mittaan aina silloin tällöin, joten on kiva treffata uusia henkilöitä ekan kerran hiukan muodollisemmin, ja sitten olla jo hiukan tuttuja makkaranpaistossa markkinoilla.

Kiitoksia osallistumisestanne, oli mukava tavata!  

Koulutiedote 2016-2017




PS. Vanhempainyhdistyksen kokouksessa oli yli 20 aikuista toimintaa suunnittelemassa.
Aleksin Markkinoiden (8.10.) valmisteleminen alkaa nyt heti vähitellen, ja hetkisen päästä jo täydellä tohinalla. Hienoa, että puuhanaisia ja -miehiä löytyi taas mukaan hyvä porukka, ja talkoolaisia varmasti vielä monia lisää :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti