tiistai 24. tammikuuta 2012

Liikkuvaiset Kuomat

Tätä aikaa naurussa suin viime talvista muistelímme ja hiukan kauhuissamme odotimmekin. On tullut siis aika kuomienvaihtoviikoille! Tänään kateissa yhdet tummansiniset, viime viikolla mustat ja taas kohta jommat kummat tai molemmat.

Suurin vaihtotiheys lienee 34-37 -kokoisilla tummilla Kuomilla. Eihän sitä huomaa vauhdissa ja vilskeessä, jos kenkä on "vähän iso tai vähän pieni". Ja kukapa sitä ehtii lukea kengissä mahdollisesti olevia nimikirjoituksia...

Toive lapsille on, että laittaisivat kenkänsä niille paikoille, joihin heitä on opastettu. Toive vanhemmille on, että niin talvikenkiin kuin monoihin ja luistimiinkin (sekä suksiin, sauvoihin, takkeihin, ulkohousuihin ja omiin liukureihin ja pulkkiin) tulisi ihan oikeasti kirjoittaa lapsen nimi.

Näiden toiveiden toteutumista odotellessa keräilen taas löytötavaralaatikkoon hanskoja, ulkohousuja ja kaulureita ja pihalla ihmettelen suksien ja pulkkien iloista sekamelskaa. Opettajat eivät millään pysy opastuksessaan lasten vauhdissa, aina jää jotain sinne sun tänne, kuin kotona?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti