keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Iloa ammattilaisista

Koulullamme on perusopetuksessa kuusi luokanopettajaa, esiopetuksessa kaksi lastentarhanopettajaa ja kolme koulunkäyntiohjaajaa sekä iltapäivätoiminnassa yksi koulunkäyntiohjaaja. Rehtorina voin tällä haavaa olla iloisesti ja onnellisesti ylpeä jokaisesta koulumme ammattilaisesta. Yhdessä kasvatamme ja opetamme lähiseudun lapsia paitsi opintiellä myös ihan ihmisenä kasvamisessa.
Mahtavan lisän joukkoomme saimme loppukevääksi palkatusta samanaikaisopettajasta. Isoilla luokilla hänestä on ollut todella iso ilo ja apu, sillä ammattilaiseen voimme surutta luottaa ja into tehdä opetustyötä on erityisen kohdillaan. Tilanteessa harmittaa vain ja ainoastaan tilapäisyys :(

Nauttikaamme tästä keväästä ja koulumme ammattitaitoisista ja innokkaista opettajista ja ohjureista. Kaikkialla tilanne ei ehkä ole yhtä hyvä ja meillekin on tulossa syksyllä monta uutta opettajaa ja ohjuriakin.
Hiukan huokailuttaa, kun kohtuullisen vakaa tilanne laitetaan taas ihan uusiksi, mutta eivätköhän asiat kuitenkin lutviudu ihan hyvin päin. Näin toivon ja siihen on pakko uskoa :)

Yhteistyöterveisin & hyvää kevättä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti