keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Muuttoja tulossa

Uuden lukuvuoden suunnittelu alkaa hyvissä ajoin, mutta monta isoa ja pienempää mutkaa matkassa vaikuttaa siihen, mitä oikeasti tulee tapahtumaan niin oppilaiden, opettajien kuin tilojenkin suhteen.

Tällaisia asioita on nyt kerrottu sekä opettajille, vanhemmille että oppilaille ja näillä mennään iloisen odotuksen vallassa: 

* 5.luokan opettaja aloittaa ensi syksynä ansaitut eläkepäivänsä ja hänen virkaansa on hakenut peräti 43 paikasta kiinnostunutta! Uusi opettaja tulee sijoittumaan 1.B luokalle.

* Kettu- ja Karhu -vuoden jälkeen koulussamme aloittaa kaksi ykkösluokkaa. Tulevan 1.A:n opettaja on nyt hoitovapaalla, ja sijainen saadaan tietoomme ehkä jo loppukeväällä. 

* Nykyinen 1.luokka muuttaa valkoiseen taloon ja tekee vaihtokaupat 3A:n kanssa. Nykyiset oppilaani siis muuttavat "isompien" siniselle puolelle ja minä saan uudet "pikkuiset" vaihtokaupassa ;)  4.A:n tuleva opettaja selviää kevään aikana 21 hakijan joukosta.

* Nykyiset 2.lk, 3.B ja 4.lk jatkavat hyväksi havaituilla kokoonpanoilla myös tulevana lukuvuonna. Toki sillä varauksella, että aina voi tulla muutoksia.

Lasitehtaan kouluun on tulossa on siis uusia opettajia, uusia oppilaita sekä tilavaihtoja. Kevään tuoksinassa saamme näin ollen nauttia paitsi monista tutuista jutuista, arjesta, retkistä ja juhlista myös rauhassa odotella ja ottaa vastaan niitä muutoksia, jotka meitä tänä keväänä odottavat.  

Iloisista, ihanista, reippaista, taitavista, läheisiksi tulleista oppilaista nauttien,
hiukan jo haikeutta tuntien,
ihanalla yhteistyömatkalla osittain uusiin kuvioihin

kevätterveisin Sirkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti