sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Koko perheen liikuntapaikka, Lasin koulun piha

Tule tänne vaan, meillä luistellaan ja lasketaan pitkin mäkiä.
Tule tänne vaan, täällä hiihdellään ja ollaan ihan pihalla!

Koulumme sijaitsee kaupungin laidalla. Tontti on iso ja pihamaisemaamme mahtuu hiekkakenttä pituushyppy- ja kuulantyöntöläntteineen, kenttis (kaukaloitu lähiliikuntakenttä tekovihreällä), mäki, tyhjää vihreätä ennen teitä ja pyöräteitä, ja vielä keinut ja hiekkalaatikot ihan rakennusten lähellä.

Koululla on monenlaista liikkujaa myös kouluajan ulkopuolella ja se on vallan mainiota. Kesällä meillä palloillaan, fillaroidaan, keinutaan ja leikitään kirkonrottaa. Syksyllä fillaroidaan, palloillaan ja leikitään tuikkista. Talvella meillä luistellaan, lasketaan pulkkamäkeä ja myös hiihdetään!

Nyt on talvi, ja väki sen kuin lisääntyy. Hiekkakenttä on tuttuun tapaan jäädytetty, ja jäällä mahtuu luistelemaan sekä pelaamaan sulassa sovussa kymmeniä ulkoilijoita. Tänään jäällä näkyi pelaajia, pikkuruisia harjoittelijoita sekä vauhdikkaita prinsessoja. Jos luistelu hirvittää, mäessä riittää laskutilaa ja kohta ladutkin avautuvat. Ja tietenkin lenkille on helppoakin helpompi lähteä ja palata hakemaan loput porukasta tullessa.

Tervetuloa Lasille!

 

Ps. Muista roskat roskikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti