tiistai 20. toukokuuta 2014

Keisarin uudet vaatteet

Vanhempainyhdistys on kerännyt pitkin vuotta rahaa, jotta yhdistys voisi tarjota eskari- ja koulutyön sokeriksi ja suolaksi jotain hiukan erilaista toimintaa tai myös tavaraa. Syksyn Aleksin markkinat sujuivat kivasti ja tuottavastikin, makeisrasiat tuottivat kerrassaan hyvin ja pakasteleivonnaisiakin myytiin mukavasti, joten muutaman vuoden välin jälkeen oli mahdollista suunnitella koko koulun yhteinen teatterireissu.
 
Kauniina kevätpäivänä neljä linja-autollista
oppilaita ja opettajia kyydittiin Tampereen
Komediateatteriin katsomaan Keisarin uudet vaatteet -musikaalia. Jo matka oli moisella joukolla elämys. Eväitä rapisteltiin, vitsejä kerrottiin, maisemia katsottiin ja supatettiin, kikatettiin, käkättiin ja toki myös nykyaikaisesti osa kuunteli musiikkia tai pelasi kännyköillä.
 
 
Keisarin uudet vaatteet oli mainio!
Näyttelijät tekivät roolityönsä taidokkaasti ja kutkuttavasti ylieläytyäen. Näin nuorimmatkin katsojat tiesivät, milloin sanottiin jotain kummallista tai sanojen takana oli jotain muutakin. Harri Penttilän (keisari) ilmeet ja eleet olivat vertaansa vailla. Tuli kyllä harvinaisen selväksi kaikille se, ettei aina ehkä kannata haluta uutta ja ihmeellistä.
 
 
 
 
 
 
 
 
Suuren suuri kiitos
hienosta elämyksestä
Lasitehtaan koulun vanhempainyhdistykselle!
 
Terveisin
eskarit, ykköset, kakkoset, kolmoset, neloset ja viitoset sekä opettajat, eskariohjaajat ja harjoittelijat
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti