torstai 15. toukokuuta 2014

Ope haussa

Äitiyslomilla ja hoitovapaalla useamman vuoden ollut opettajamme sai viran kotipaikkakunnaltaan. Pienten lasten äiti siis päätti käyttää 10h viikottaisen työmatkansa toisin. Kotiäidin roolista vauhdikkaaseen koulumaailmaan paluu on aina rankka. Työ toki on yleensä kivaa ja lapsetkin mukavia, perheiden kanssa tulee toimeen ja on monenlaista uutta puuhaa. Mutta kun mieli tuppaa livahtamaan jokaisessa välissä omien pikkuisten luokse, on aivan upeaa, että työmatkatunnit saa käytettyä heitä varten. Kaikkea hyvää Sinulle, Terhi, ja onnea uuteen työhön!





Siispä, virka on laitettu auki:

Haemme tiimiimme reipasta alkuopettajaa, jolla on hyvät työyhteisö- ja ryhmänhallintataidot. Katsomme hakijalle eduksi uudistumismyönteisyyden sekä opetusteknologian hyödyntämisen.

Tarjoamme pienen, reippaan työyhteisön, jossa koko koulu kasvattaa ja on valmis tarttumaan tehtäviin yhteisten päämäärien hyväksi.

Lasitehtaan koulu sijaitsee vanhan lasitehtaan, Suomen Lasimuseon ja Metsästysmuseon läheisyydessä. Koulussa opiskelevat 1.-5. luokat sekä esioppilaat. Oppilaita koulussa on noin 190. Koulun valtteja ovat sijainti rauhallisella ja viihtyisällä alueella, hyvät ulko- ja sisäliikuntatilat sekä museoiden ja keskustan läheisyys. Luokissa on älytaulut.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen kelpoisuus.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 13.6.2014.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti