maanantai 4. toukokuuta 2015

Ei purkua, ei remonttia, ei muuttoa

Viime vuonna tähän aikaan koulussamme oli täysi härdeli päällä. Vapun jälkeen purettiin vanha saunarakennus, eli silloinen  ulkoliikuntavälinevarasto, ja siirrettiin sukset sun muut tavarat hurjalla vauhdilla jätelavalle tai Sinisen talon kellariin. Samoin roudattiin ja pikasijoitettiin vanhempainyhdistyksen markkinapöydät ja muut pienemmät tavarat. Harmaan talon siirtoa valmisteltiin niin ikään satanen lasissa, ja Puistikossa, edellisessä sijoituspaikassa, olivat muuttotyöt käynnissä mm. Idäntyön porukan kanssa.

Harmaa talo on nyt tukevasti paikoillaan, ja istuu varsin hyvin koulumme pihapiiriin sekä maisemallisesti että toiminnallisesti. Tyhjä tila täyttyy nopeasti, eli uuden talon viisi luokkaa ovat olleet hyvässä käytössä alusta lähtien.

Viime keväänä meillä olivat myös niin uusi luokanopettaja kuin samanaikaisopettajakin haussa kesän jo kolkutellessa ikkunan pieliin. Valinta meni itse asiassa juhannuksen yli, mutta onneksi hyvää kannatti odottaa. Tänä vuonna uuden opettajan rekrytointi varmistui kevättalvella ja muutenkin pakka alkaa opettajien suhteen olla aika hyvin hanskassa.

Näin mainiolla setillä etenemme:
Ketut Eila
Karhut Johanna
1A Emmi
1B Maija
2A Sirkka
2B Anni
3A Taija
4A Eero
4B Sakari
5A Asko
Erityisopetus Pekka
Keittäjä Jaana
Siivooja Soile
Terveydenhoitaja Kati

Vielä on matkaa uuteen lukuvuoteen ja elokuuhun, joten rauhallisen iloisina ja odottavaisina paketoimme vielä tätä lukuvuotta. Luvassa onkin retkiä, liikuntapäivä sekä kevätjuhla. Kesän aikana sitten keräämme aurinkoa, mansikoita ja energiaa, ja astelemme uuteen syksyyn entistäkin reippaampina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti